Evini Kirala
Villa Kiralarken Dikkat Edilecekler
3.01.2020
Villa Kiralarken Dikkat Edilecekler

Villa kiralama, ülkemizde son zamanlarda popüler hale gelmeye başlamıştır. Yaz veya kış aylarında kiralanabilen bu mekanların pek çok hizmeti zbir arada sunduğu bilinmektedir. Özellikle de yazlık kiralık villa fiyatları incelendiğinde oldukça avantajlı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Ek olarak otellere göre daha sessiz ve lüks olan kiralık villalar için tercih edeceğiniz bölgeler de çok önemlidir.

Uygun villa kiralama hizmeti almak isteyenler genelde Antalya’yı tercih ederken, Ege ve Karadeniz bölgesinde de çok sayıda villa kiralama hizmeti sunulmaktadır. Elbette güvenilir villa kiralama siteleri üzerinden de bu talepler karşılanabilir. Doğa ve deniz manzaralı olan bu villalarda tatil yapmak isteyenler villa kiralarken dikkat edilecekler konusunda da bazı bilgilere sahip olmalıdır.

Villa Kiralamada Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Müstakil tatil evleri artık deniz manzaralı villa ya da balayı villaları olarak da adlandırılmaktadır. Çiftlerin rahatlıkla vakit geçirebileceği bu yeni tatil trendi öncelikle en iyi villa kiralama sitesi araştırması yapıldıktan sonra tercih edilmelidir. Tamamen kurumsal bir şekilde tasarlanan web siteleri bile aileleri çoğu zaman mağdur edebilmektedir.

Güvenilir villa kiralama hizmetleri için öncelikle web sitelerinin incelenmesi gerekir. Sunulan hizmetin bir turizm şirketi ya da emlak firması tarafından verilmesi halinde, güvenilir bir şekilde rezervasyon yapılabilir. Ancak günümüzde çok sayıda sahte villa kiralama sitesi olduğu için sayfaların dışında da dikkat edilmesi gereken kriterler bulunmaktadır.

Web sitesini ziyaret ettiğiniz firmanın yasal ve güvenilir olduğunu anladıktan sonra villa resimlerini de detaylı olarak incelemelisiniz. Çünkü her villanın özellikleri farklıdır. Oda sayısı, yatak kapasitesi ve sunulan ekstra hizmetler de dikkatle incelenmelidir. Lüks bir konfor seçeneği sunan bu mekanların özel havuz, sauna ve jakuzi gibi hizmetleri de sunuyor olması gerekir. Her firmanın web sitesinde yer alan görsellerde;

  • Havuz boyutları paylaşılmalıdır.
  • Teras ve balkon detaylarına yer verilmelidir.
  • Villanın iç mekân fotoğrafları bulunmalıdır.
  • Mutfakta yer alan ekipmanlar paylaşılmalıdır.
  • Ekstra hizmetlere yer verilmelidir.
  • Villanın toplam metrekare alanı bulunmalıdır.
  • Çocuklar için var ise oda ve hizmet detayları yer almalıdır.

Kiralık Villa Fiyatları

Deniz manzaralı ve kapalı havuzlu villa seçenekleri aynı zamanda muhafazakâr ailelerin de çokça tercih ettiği tatil mekanlarıdır. Bu yüzden lüks villa hizmetlerinde kiralık villa fiyatları da merak edilmektedir. Öncelikle otellerden çok daha lüks olan bu mekanların fiyatları günlük, haftalık veya aylık alınacak hizmetlere göre değişmektedir. Buna ek olarak kiralama hizmetinin alınacağı tatil bölgesi de fiyatları belirleyen faktörler arasındadır.

Kiralık villa fiyatları, doğa ve deniz manzarasına göre farklı ücretlendirmelerle karşınıza çıkabilir. Ancak her zaman bütçenize uygun fiyatlandırma seçeneklerinin olduğu da unutulmamalıdır. O halde huzurlu ve ailenizle özel bir tatil yapabilmek için yeni tatil trendi olan kiralık villa hizmetlerinden yararlanmanız son derece uygun olacaktır.

 

En Çok Tercih Edilen Kiralık Villa Tipleri

Aileler ve balayı çiftleri, en çok tercih edilen kiralık villa tipleri konusunda bazen kararsız kalabilir. Çünkü bu mekanlarda birbirinden farklı seçenekler sunulmaktadır. Her villada bahçe, teras ve özel havuz detayları yer alırken daha büyük kapasiteli ve çok sayıda odadan oluşan villaların da kiralanabildiğini unutmayın.

Balayı çiftleri genelde küçük ve şirin villaları tercih etmektedir. 2 kişilik villalar tek katlı olmakla beraber mutfak, banyo, sauna, jakuzi, salon ve oturma odası ile yatak odasından oluşmaktadır. Bu sayede yeni evlenen çiftler tüm gözlerden uzak bir şekilde tatil yapabilir. Öte yandan 4 kişilik villalar da ailelere özel olarak tasarlanmıştır. Bazen tek bazen de iki katlı olan bu villalar, deniz manzaralıdır. Zaten günümüzdeki pek çok kiralık villada deniz ve doğa manzarası yer aldığı için rahatlıkla tatil yapılabilmektedir. Üstelik kış aylarında da tercih edebileceğiniz villa tatilinde özel ısıtmalı havuz sistemleri de kullanılmaktadır.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış