Evini Kirala
Tatil İçin Neden Antalya’yı Seçmeliyiz?
28.06.2021
Tatil İçin Neden Antalya’yı Seçmeliyiz?

Antalya sadece yerli turistler için değil aynı zamanda yabancı turistler için de en cazip tatil rotaları arasında. Neredeyse altı ay boyunca devam eden yaz sezonu ile hemen her bütçeye uygun tatil fırsatlarını barındırıyor. Masmavi denizi, mavi bayraklı plajları ve tarihi yapıları ile tatil boyunca yapabileceğiniz çok fazla aktiviteye de ev sahipliği yapıyor. Tüm günü sahilde sevdiklerinizle yüzüp güneşlenerek geçirebileceğiniz gibi, antik kent ya da şelale turları ile dopdolu bir tatil de yaşayabilirsiniz. Turizmin başkenti olarak anılan bu etkileyici şehirde çok sayıda turistik ilçe ve etkileyici koy bulunuyor. Dalgalı deniz sevenler için Lara ya da Konyaaltı plajları, çarşaf gibi bir denizde kulaç atmak isteyenler için Kemer’in masmavi suları sizleri bekliyor. Tatil denildiğinde aklınıza serin sularda yorgunluk atmak geliyorsa denize sıfır tesisler, doğayla iç içe sakince dinlenmek isteyenler için yeşillikler arasında yer alan tesisler bulunuyor.

Antalya’da tatilin her gününü dopdolu geçirmek mümkün. Sadece birkaç gün için ya da daha uzun süreli bir tatil için yönünüzü Antalya’ya çevirdiyseniz, size tavsiyemiz mutlaka küçük bir plan yapmanız olacak. Görülmesi gereken bu kadar güzellik varken, zamanın nasıl geçtiğini anlamanız mümkün olmayabilir.

Antalya’nın En Sevilen Plajlarında Serinleyin

Tüm yılın yorgunluğunu atmak ve serin sularda biraz olsun rahatlamak isteyenler için Antalya’da çok sayıda alternatif bulunuyor.

  1. Konyaaltı Plajı: Bölgenin en ünlü plajlarından biri olan Konyaaltı plajı, upuzun sahil bandı ve şehre olan yakınlığı ile yerli ve yabancı turistlerin hemen her dönem ilgi odağı olmuştur. Plaj boyunca sıralanan kafe ve restoranlar, müzikli eğlence mekanları ve su sporu fırsatları, tüm gününüzü eğlence ve lezzet dolu geçirmenizi sağlayacak.
  2. Lara Plajı: Antalya’nın en uzun plajlarından biri olma özelliği taşıyan Lara plajı; halk plajının yanı sıra özel tesislerle de hizmet veriyor. Gün boyu müzik ve aktivitelerin devam ettiği plajlarda, Akdeniz’in maviliklerine kavuşma fırsatı bulabilirsiniz.
  3. Kemer Ayışığı Plajı: Çocuklu ailelerin en çok tercih ettikleri plajlardan biri olma özelliğini taşıyor. Yavaşça derinleşen dalgasız denizi ve ince kumlu plajı ile çocuklar için hem güvenli hem de eğlenceli. Kemer’in gece yaşamına yakın olmak isteyenlerin de sıklıkla tercih ettikleri plajlar arasında yer alıyor.
  4. Alanya Halk Plajı: Güvenli ve mavi bayraklı bir plaj için Alanya’da bulunan halk plajından faydalanmanız mümkün. Hafta sonları biraz yoğun olsa da geniş sahil bandı sayesinde rahatça dinlenebilmenize olanak sağlıyor.

Antalya’da Tarih ile Kucaklaşın

Müze, kale ve ören yerlerini gezmeyi sevenler için Antalya’da çok sayıda cazip alternatif bulunuyor. Özellikle Aspendos Antik Kenti gibi heyecan verici Açıkhava müzelerini ziyaret etmeden bu tatili kesinlikle tamamlamamalısınız. Antalya’nın en ilgi çekici yapılarından olan Alanya Kalesi hem eşsiz manzarası hem de heybetli surları ile gezilmeyi bekliyor. İki bölümden oluşan kalenin etkileyici hikayesini yerinde dinlemeli ve günbatımını surların arasından izlemenin keyfini çıkarmalısınız. Antalya şehir merkezinde bulunan Kaleiçi; tarihi evleri ve hediyelik eşya dükkanları ile dopdolu bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Dar sokaklarında gezinmeyi ve bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın.

Doyumsuz Manzaraların Keyfini Çıkarın

Lara sahilindeki falezlerden denizi izlemek bile başlı başına doyumsuz bir aktiviteyken Antalya’da seyretmeye doyamayacağınız çok sayıda doğal güzellik bulunuyor. Manavgat ya da Düden şelalelerinde yemyeşil doğanın kalbinde sakin bir gün geçirebilir, Dim Çayı ve Mağarası ile hem serin hem de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış