Evini Kirala
Korona Döneminde Hijyenik Tatil Seçeneği
30.10.2020
Korona Döneminde Hijyenik Tatil Seçeneği

Sağlık, her şeyden önce gelir. Bunu her salgın döneminde yeniden hatırlıyoruz. Ama dünyadaki salgınlar, insan kaynaklı ya da insan dışı fark etmeksizin, bitmeyecek; bizler de bu yüzden salgına karşı tedbir alarak hayata devam etmeyi öğrendik, öğreniyoruz. Hijyen koşullarını iyileştiriyor, kendimize dikkat ettiğimiz kadar başkalarının sağlıklarına da zarar vermemeye özen gösteriyoruz. Elbette, bu durum temel ihtiyaçlar için olduğu kadar tatil için de geçerli.

salgında tatil seçenekleri

Tatili kişi fark etmese bile bir ihtiyaçtır. Monotonluktan kurtulmanın yegane yoludur. Bu bakımdan tatil, dolaylı da olsa insanın yaşamının değişmez hatta temel parçasıdır. Korona salgını ile hayatımıza giren hijyen koşullarına dikkat eden işletmeler sayesinde tatiller eskisi gibi devam edebiliyor. Lokantaların, bistroların ya da ören yerlerin hijyen koşullarına uyması, misafirlerin ve turistlerin gerekli tedbirleri alması sayesinde kış ya da yaz fark etmeksizin tatil yapabiliyoruz. Ama yine de tatilin en önemli durağı olan konaklama hizmeti veren işletmelerin diğer yerlerden daha fazla dikkat etmesi gereken ayrıntılar bulunuyor.

Tatilde Kalabalıklara Karışıp Kaybolmayın

Salgın hastalık kalabalık yerleri sever. Kalabalık yerlerde her ne kadar hijyen sağlanmak istense de pek mümkün olmamaktadır. Özellikle çocuk, bebek ve yaşlılar için bu, ciddi bir sorundur. Tatil yerlerinin en çok tercih edilen konaklama mekanlarından olan otellerinin sorunu ise tam olarak budur: Kalabalık ve istemsiz temas. Açık büfeler, ortak kullanım yerleri olan lobi ya da otele ait diğer işletmeler bir yana, tırabzan, asansördeki düğmeler, kapı kolları, koridorlar boyunca uzanan halıların sürekli hijyenik olması, temassız kalması ve tüm bunları odanıza taşımamanız mümkün değildir.

Tüm bunlara rağmen hastalıklardan uzak kalabileceğiniz, güvenli bir konaklama elbette mümkün: Villa kiralama. Villa kiralayarak otel kalabalığından uzak kalırsınız. Siz istemeden kiraladığınız villanın kapıları, kiralama süresi boyunca, hiçbir yabancıya açılmaz. Böylelikle siz sevdikleriniz ile beraber güvenli ve mahremiyetinize önem veren tatilin tadını çıkarırsınız.

Salgında En Güvenli Tatil Villa Kiralayarak Yaşanır

Villa kiralama seçeneği, istemsiz temastan kurtulmanın en konforlu yoludur. İster dubleks ister triplex isterseniz de tek katlı villalar, kiraladığınız süre boyunca sadece size aittir. Oteller ya da diğer kalabalık mekanlardaki hijyen sorununuz kendi kiraladığınız villanızda olmayacaktır.

Villa kiralayarak teması azaltmanız elbette salgından tamamen korunmanız anlamına gelmez. Bu durum, villa kiralamanın doğal sonucudur. Evini Kirala ailesi olarak, misafirlerin sağlığını korumak için hijyen kurallarına tam uyum ve tedbirler söz konusudur. Kiralanan her villa için bazı önlemler alınmaktadır. Bunlar:

  • Villalar, her misafir çıkışında sonra detaylıca temizlenir.
  • Villa temizliğinin ardından dezenfeksiyon çalışmaları yapılır.
  • Villa için yapılan dezenfeksiyon insan sağlığına zarar vermeyen, anti-alerjik ilaçlardan tercih edilir.
  • Villa temizliği, misafir çıktıktan hemen sonra yapılır. Eğer ev hemen kullanılmayacaksa evin kullanımına yakın yeniden aynı işlemler tekrar edilir.
  • Villanın bahçesi, misafirler içindeyken sabah, kesinlikle rahatsızlık vermeden temizlenir. Aynı durum havuz varsa havuz temizliği için de geçerlidir.
  • Villanın jakuzi, sauna gibi özellikleri varsa bu alanlar için ev dışında ayrı bir temizlik prosedürü uygulanır.

Korona salgınında, hayattan geri kalmayın diye Evini Kirala ailesi, tüm bu hijyen kurallarını uygulamakta, sizlere güvenli ve sağlıklı bir tatil vadetmektedir.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış