Evini Kirala
Kış Döneminde Villa Kiralanır mı?
30.10.2020
Kış Döneminde Villa Kiralanır mı?

Sakin, kalabalıktan ve karmaşadan uzak bir tatil yapmak isteyenlerin tercihi olan kış tatili, son zamanlarda revaçta. Özellikle tatili, yeni tatlar ve yerler keşfetmek olarak görenler, yazın sıcağından ziyade kışın hafif serinliğini sevenler için kış tatili kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Kış mevsimi, bireysel tatiller için olduğu kadar aileler için de oldukça avantajlı. Şubat tatili, kasım ara tatili gibi okul aralarında, hayata bir es vermek ve yeni yerler görerek enerji depolamak isteyen aileler kış tatilini tercih ediyor. Ayrıca, turistik ya da hobi amaçlı tatili hedefleyenler kış mevsiminde tatil yapmayı yaza yeğliyor.

kış mevsiminde villa kiralama

Kış Tatili Denilince Akla Sadece Kar Tatili Gelmesin

Kış tatili sadece kar tatilinden ibaret değildir. Ören yerleri gezmek isteyen ya da fotoğrafçılık, kros gibi spor – hobi amacıyla gezi yapanlar için kış tatili iyi bir fırsattır. Özellikle Akdeniz bölgesinin kış tatilinin, yaz tatilinden pek farkı bulunmamaktadır.

Akdeniz bölgesindeki tüm tatil yerlerinde ve Ege ile Akdeniz’in birleştiği Muğla’da ekim sonuna kadar yaz sezonu açıktır. Buralara kışın kar yağmadığı için sıcaklık çok düşmemekle birlikte yağmurlu ama ılıman bir kış mevsimi hakimdir. Tüm bu nedenlerden ötürü, Kaş, Fethiye, Marmaris gibi tatil beldelerinde doğru konaklama ile harika bir kış mevsimi geçirebilirsiniz.

Tatil beldelerinde, kış mevsiminde villa kiralama opsiyonu bulunur. Tercihe göre kiralanan villada ister doğa ile iç içe, huzur dolu günler geçirebilir istenirse de kapalı havuz, jakuzi gibi seçeneklerle yazdan anlar yaşayabilirsiniz. Tüm bu faydaların yanında, evlilik yıl dönümü, balayı, doğum günü gibi özel günlerinizi kutlayabileceğiniz ya da dilediğiniz konseptlere uydurabileceğiniz villalar daha avantajlı seçeneklerle kış mevsimine özel olarak sizlere sunulabilir.

Kış aylarında villa tatili yapmanın en önemli yararı tercih edilebilecek villa modellerinin ve sayısının artmasıdır. Villalardaki yoğunluğun az olması, villa tercihlerinizde daha özgür olmanıza olanak verecektir. Ulaşım ve diğer hizmetlere yakın villalar bulabilir ya da doğanın kucağında, insan selinden uzak bir tatil geçirebilirsiniz. Dilerseniz korunaklı villalar ile balayı ya da ikinci balayı tatili yapabilir, kapalı havuz seçeneği ile yazın keyfini ve kışın sakinliğini bir arada yaşayabilirsiniz.

kış için kiralık villa seçenekleri

Kış Mevsiminde Villa Tatili Yapmanın Faydaları

Kış mevsiminde villa tatili yapmak, ekonomik yönden olduğu gibi sosyal olarak da yaz ayına göre daha avantajlıdır. Konaklama masraflarını ve yazın getirdiği istemsiz fiyat artışlarının ciddi oradan azaldığı kış ayları, tatil yapmanı en akıllıca zamanıdır.

Ören yerleri, kışın kalabalık olmadığı gibi, buraların etrafındaki mekanlar da sakinleşir. Kiralanacak villalar, tercihe göre, ören yerlerine yakın olabilir. Bu sayede, tatili aceleye getirmeden kültür turizmi yapmanın tadına varabilirsiniz. Kalabalık endişesi olmadan yeni tatlar keşfedebilir, dilediğiniz kadar fotoğraf çekebilirsiniz.

Kış mevsiminde, yaz ayında olduğu gibi yoğunluk olmaması, kışın villanın konumlarını seçmede kişiye özgürlük tanır. Ulaşımın kolay olduğu villalar tercih edilebilir ya da istenirse deniz manzaralı, jakuzili bir alanın olduğu evlerde tatilin tadına varılabilir. Tüm bu opsiyonlar ile tercih hangi yönde olursa olsun hayallerinizin ötesinde bir tatili kışın villa kiralayarak yaşayabilirsiniz.

İster aileniz ya da sevdikleriniz isterseniz tek başınıza çıkabileceğiniz kış tatilinde, konaklama imkanınızı tek bir oda ile sınırlı tutmayın. Villa kiralayarak tatilinizi konakladığınız alana da taşıyın. Her yönden mükemmel bir tatil için kendinize bir şans tanıyın. Kış için uygun kiralık villaları görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış