Evini Kirala
Kaş'ta Muhafazakâr Villa Tatili Seçeneği
30.11.2020
Kaş'ta Muhafazakâr Villa Tatili Seçeneği

Antalya’nın gözde ilçelerinden olan Kaş, aynı zamanda yerli ve yabancı turistlerin akın ettikleri bir tatil beldesidir. Sadece yazın değil, güz ve kış dönemlerinde de hatırı sayılır bir kalabalıkla sizleri karşılayan bu güzel ilçe, görülmesi gezilmesi gereken yerler ile doludur. Böylesine güzel ve her yerine deniz kokusu sinen bölgede, kalabalıklar içinden sıyrılıp mahreminize önem veren bir konaklama bulabilirsiniz.

kaş tatil

Kaş muhafazakar villa tatili siz kalabalıklarda kaybolmayın, tatilinizin tadını doya doya ama gözlerden ırak yaşayın diye var. Kaş İslami villa seçenekleri ile ne deniz manzarasından ne de havuzdan mahrum kalmadan, tatilinizi size özel olarak düzenlenmiş villalarda geçirebilir, Kaş’ın manzarasına dalıp harika anılar biriktirebilirsiniz. Üstelik kiralayacağınız villa hakkında geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Tüm bu ayrıcalıklar ile muhteşem bir tatili, muhafazakar seçeneği ile yaşayabilirsiniz.

Kaş’ta Muhafazakar Tatil Yapılacak Yerler

Kaş kiralık muhafazakar villa bölgenin en güzel yerlerindedir:

  • Kaş’tan önce anılır hale gelen Kalkan’da, bol oksijenli ve ormanları ile göz kamaştıran İslamlar Köyü’nde,
     
  • Kaş’a yakın Sarıbelen bölgesinde,
     
  • Aynı adı taşıyan antik kentin bulunduğu Patara’da,
     
  • Enfes bir deniz manzarasına ev sahipliği yapan ve Hidayet Koyu Plajı’nın olduğu Yarımada’da
     
  • Ormanın içinde, nefes alabileceğiniz bir yer olan Gökseki’de muhafazakar villa kiralayabilirsiniz.

Kaş muhafazakar villa konumları, en nezih ve temiz bölgelerden seçilir. Tatilin, gürültü, karmaşa ve kalabalıktan uzak olması, villa konumu seçiminde esas unsurdur. Ayrıca, doğa ve deniz manzarasının ön planda tutulduğu İslami villalarda hem mahremiyet hem de tatil amaçlandığı için villaların içi ya da bahçesi dışarıdan görülmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

Muhafazakar Villanın Avantajları ve Özellikleri

Kaş kiralık muhafazakar villa bölgeleri ve villa özellikleri oldukça fazladır. İstenilen her dileğin yerine getirilmeye çalışıldığı İslami kiralık villalarda elbette ilk amaç mahremiyettir.

Gözlerden uzak hem deniz manzarası olan hem de kapalı ve açık yüzme havuzu olan kiralık muhafazakar villalar mevcuttur. İsteğe göre açık – kapalı ya da ısıtmalı havuz tercihlerinin bulunduğu bu villalar, oda sayısına göre de sınıflanmaktadır.

Kiralık muhafazakar villaların konumu ve merkeze uzaklıkları; tepede mi vadide mi oluşları detaylıca verilir. Ayrıca evlerdeki oda ve banyo sayısı, evin dubleks, triplex ya da tek kat oluşu da açıklanır. Tüm bu detayların yanı sıra evlerde standart özellikler de bulunur: Her evde ikiden fazla yatak odası ve banyo vardır. Banyoların ve odaların temizliği her misafir çıkışı yapılır. Villa içindeki havuz, varsa jakuzi ya da ısıtmalı havuzların bakımı düzenli olarak yapılır. Özellikle muhafazakar villalarda, misafirin isteği ve haberi dışında kimse villaya alınmaz.

Kaş’ın en güzel yerlerinde olan ve sizlerin rahatı, huzuru düşünülerek oluşturulan Kaş muhafazakar kiralık villa seçenekleri, rezervasyon yöntemiyle hizmet vermektedir. Villaya giriş yapmadan önce, villanın fotoğrafları, detaylı anlatımı, oda sayısı ve müsait olup olmadığı günler görülebilir. Etraftan duvarlar ya da konum bakımından ayrılan bu villalar ile hem Türkiye ve dünyanın hayran olduğu tatil beldesi olan Kaş’ta tatil yapabilir hem de kalabalığa karışmadan ev huzurunda Kaş’ın harika manzaralarına doyabilirsiniz.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış