Evini Kirala
Ekonomik Tatil İçin Villada Tatil Seçeneği
8.05.2020
Ekonomik Tatil İçin Villada Tatil Seçeneği

Yılın büyük kısmını çalışarak geçiren insanlar, yazın en azından bir döneminde tatil yaparak rahatlamak istemektedirler. Bunun için de insanlar genelde deniz tatillerini tercih ederler. Kısa bir süre de olsa eğlenerek, denize girerek, yeni yerler keşfederek yılın yorgunluğu atmak insanlara hem enerji hem de mutluluk vermektedir. Fakat özellikle son yıllarda, otellerin fiyatları cep yakmaktadır ve orta gelir grubu için bile otel tatilleri bir hayli zorlayıcı olmaya başlamıştır. Bununla birlikte, otellerin genelde kalabalık olması ve çok kişinin katılacağı eğlence organizasyonları vb. aktivitelere yer vermesi de tatil istemesinin nedeni kafa dinlemek olan insanlara cazip gelmemekte. Bu yüzden insanlar ekonomik tatil için farklı alternatifler aramaya başlamıştır.  Son zamanlarda popüler olan tatil seçeneklerinden birisi de villa tatili gibi gözükmektedir. Birçok insan otellere, kullanmayacakları özelliklerden dolayı şişirilmiş fiyatlar ödemektense, rahat edecekleri villalarda tatili tercih etmektedir.

villa-en-tepe

Ekonomik Villalar

Villa kelimesi ilk başta insanı korkutsa da aslında villada tatil opsiyonu, büyük otellerde tatil yapmaktan ekonomik anlamda çok daha avantajlı olacaktır. Ekonomik villa tatili son yılların en gözde tatil tercihi haline gelmiştir. Villaların ekonomik tatil seçeneği haline gelmesinin farklı sebepleri bulunmaktadır. İlk olarak, villada tatil özellikle aile olarak küçük çocuklarıyla birlikte tatil yapmak isteyenler için idealdir. Otellerin fiyatları genelde standart olarak belirlenmekte ve kullanmak istemediğiniz bazı özellikler olsa bile pakete dahil olduğu için sizden ona göre fiyat alınmaktadır.  Villada tatil yapmayı tercih ettiğinizde ise bu durum olmayacaktır. Villayı kiraladıktan sonra, ne şekilde tatil yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz.  Almak istediğiniz içecekleri, yiyecekleri kendiniz alır ve villanızda yiyebilirsiniz. Villalarda ailece daha rahat edebilir, otellerdeki kalabalıktan uzak kalabilirsiniz. Ayrıca, sınırları belli olan villalar sayesinde, çocuklarınızı daha iyi şekilde gözlemleyebilir, onlar için endişe etmezsiniz.

Evinizde Gibi Hissedin

Villada tatilin diğer bir büyük avantajı ise, kendi evinizde tatil yapma hissiyatını sizi yaşatmasıdır. Oteller veya pansiyonlar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, sonuçta aile olarak bir odayı paylaşmanızı gerektirecek yapıdadırlar.   Bu yüzden gün içinde ne kadar eğlenseniz de odanıza döndüğünüzde, küçük bir alanda vakit geçirmek ve uyumak zorunda kalırsınız. Villada tatil seçeneğinde ise böyle bir durumu yaşamazsınız, villaların büyük bir salonu ve farklı odaları bulunmaktadır. Çocuklarınız da kendi odalarında rahat edebilirler. Ayrıca, tatilde ağırlamak istediğiniz bir misafiriniz olursa ya da kalabalık şekilde tatile gelmişseniz villa tatili yine iyi bir seçenek olacaktır.  Çünkü çok sayıda tuvalet, banyo ve yatak odası villalarda bulunmaktadır. Ekonomik villa tatili tercih ettiğinizde, aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir mutfağa, sınırsız internet ve TV seçeneğini de kavuşmuş olursunuz. Sıcak yaz gecelerinde en çok ihtiyaç duyduğunuz şey olan klima da tabii ki ekstra bir ücret ödemeden sizinle olacaktır.

Rezervasyon Ücretlerinden Kurtulun

Villa tatillerinin ekonomik tatil olarak değerlendirilmesine sebep olan durumlardan biri de otel tatillerinde ödemek zorunda kaldığınız rezervasyon ücretleridir.  Tatil yapmak istediğiniz otele rezervasyon yaptırırken, birçok farklı özellik için sizden ücret talep edilmektedir. Tüm bu özelliklere rağmen kendinizi evinizde hissetmeniz imkansız olacağı gibi bir de yüksek bir bedel ödersiniz. Bu nedenle, ne kadar ekonomik gibi gözükse bile otel tatillerinin çok da ekonomik olmadığı görülecektir. Villada tatil seçeneğinde ise, villada mevcut olan her şey fiyata dahildir ve rezervasyon sürecinde ekstra ücret ödemenize gerek kalmaz.

Villada Tatil Mahremiyet Sağlıyor

Mahremiyet de villada tatil tercih etmenin en büyük sebeplerinden biridir.  Birçok kişi tatil yaptığı yerde denizin yanında istediği zaman havuza girmeyi de beklemektedir. Villaların çoğu havuzlu olduğu için villa tatili aradığınız bu avantajı da size sunacaktır. Bununla birlikte, villaların havuzları bahçede olduğundan, havuzu sadece siz kullanabilirsiniz ve bu da mahremiyet arayışında olan tatilcilerin ihtiyaçlarına cevap verir. Bu sayılan sebeplerden dolayı, ekonomik villa tatili avantajı yaşamanızı tavsiye ediyoruz.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış