- Hasar Depozito 5.000₺
Dönem
Gecelik
Haftalık
- Hasar Depozito 5.000₺
Fiyata Dahil Olanlar
Fiyata Dahil Olmayanlar
Kaş Kalkan bölgesinde bulunan villamız 3 yatak odalı ve 6 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. Kiralık olan villamızın 2 yatak odasında çift kişilik yatak diğer yatak odasında ise 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Villamızın havuz terasından Kalkan ve deniz manzarasına sahip olup misafirlermiz için harika bir tatil imkanı vermektedir. Villamızın sauna, Jakuzi, Türk hamamı bulunmaktadır. Misafirlerimiz istediği bir tatil villasıdır.
Not : Kapalı ısıtmalı havuz talep halinde günlük ekstra 1250 TL'dir.
Giriş Çıkış Saatleri
Giriş 16:00
Çıkış 10:00
Villa Özellikleri
- Ütü / Ütü Masası
Havuz Bilgileri
Açık Havuz
- Uzunluk 11 m
- Genişlik 4 m
- Derinlik 1,60 cm
Kapalı Havuz
- Uzunluk 5 m
- Genişlik 2,5 m
- Derinlik 140 cm
Çocuk Havuzu
Bulunmuyor
Nerede Uyuyacaksınız ?
1 Klima
1 Jakuzi
1 Banyo&Tuvalet
1 Klima
1 Banyo&Tuvalet
1 Klima
1 Banyo&Tuvalet
Mesafe bilgileri tahmini olarak girilmiştir
Kalkan Şehir Merkezi
2 km
Market
500 m
Restaurant
1 km
Plaj
2,8 km
Dalaman Havalimanı
120 km
Kalkan Otogar
2 km
Kalkan Sağlık Ocağı
2,5 km
Villa Konumu
Konum Notu : Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.
- Müsait
- Dolu
- Opsiyon
Takvim üzerinden giriş ve çıkış tarihlerini seçerek rezervasyon işleminizi başlatabilirsiniz.
Ödeme Yöntemi: Rezervasyon yapıldığı anda EFT, Havale veya Kredi Kartı(Güvenli Ödeme) ile Kurumsal Hesabımıza %35 ödeme alınmaktadır. Kalan Ödeme; Villa tesliminde firma yetkilisine veya villa sahibine ödenmektedir.
NOT: Yapmış olduğunuz ön rezervasyonunuz, sizden önce veya sonra yapılan rezervasyona dikkat edilerek alınması uygundur. Tarihler arasında boşluk bırakılmamasına özen gösterilmektedir.
Giriş Çıkış Saatleri
Giriş 16:00
Çıkış 10:00
Sigara İçilmez
Evcil Hayvan Giremez
Parti Düzenlenemez
Çocuklara Uygun (2-12)







































































































