Evini Kirala
Yaşlılara Özel Tatil Beldeleri
31.01.2021
Yaşlılara Özel Tatil Beldeleri

Ne tatil yapmanı ne de tatilde huzur aramanın yaşı yoktur ama insanın da bir yaşam limiti vardır. Yaş ilerledikçe istekler değişir, gençliğin telaşı geçer. Her ne kadar ruhumuz gencecik olsa da bedenimiz artık genç değildir. Bu bakımdan isteyerek ya da istemeyerek tatil seçenekleri değişecektir. Ama bu değişme olumsuz olmak zorunda değil. Ufak tefek değişikliklerle tatil daha keyifli ve huzurlu hale gelebilir. Bunun için önce doğru tatil beldesi ve konaklama seçilmelidir.

Antalya ve Muğla’da Huzurlu Bir Tatil Mümkün

Antalya da Muğla da yazın cıvıl cıvıl hatta biraz da kalabalık olarak lanse edilir. Sürekli partilerin, eğlencelerin yapıldığı bir yer olarak akıllarda kalan Antalya ve Muğla, aslında sadece eğlence ile sınırlandırılmayacak kadar zengin yerlerdir.

Antalya, özellikle Kaş ve Kalkan ile tanınmaktadır. Kaş ilçe, Kalkan ise beldedir. Tarihi kalıntılar, mavi turlar ve çeşitli aktiviteler sayesinde popüler hale gelen Kaş ve Kalkan, aynı zamanda sessiz bir tatil geçirmek isteyenlerin, doğa ile iç içe kalmayı dileyenlerin tercih ettiği bir bölgedir.  İslamlar, örneğin, huzurun ve doğanın vücut bulmuş halidir. İslamlar, köy olarak geçse de villa sitelerinin bulunduğu, deniz ve orman manzarasının bütünleştiği bir bölgedir. Kaş bölgesinde bulunan İslamlar, konaklamada villa kiralama seçenlerin de göz bebeği haline gelen bir tatil yöresidir.

Hem aynı adı taşıyan plajı hem de antik kenti işe meşhur Patara bölgesi, yine Antalya’nın en çok tercih edilen tatil beldelerindedir. Havası serin ve temiz olduğu için emekliklerin çokça bulunduğu bu bölgede çok az otel bulunur. Bu sayede de oldukça sakin, sessiz ve huzurlu bir yerdir. Dileyen antik kenti gezerek bir kültür gezisi yapar, dileyen neredeyse el değmemiş sahillerinde denizin ve kumun tadını çıkarır.

Muğla’ya bağlı ve Akdeniz ile Ege arasında doğal sınır olan burunlara sahip olan Fethiye, gidip görülmesi gereken yerlerin başındadır. Neredeyse her yeri tarih kokan Fethiye, aynı zamanda doğası bozulmamış ender tatil beldelerindendir. Özelikle Karakaya bölgesi, tatilde doğa ve denizi bir arada isteyen herkesin tercih edebileceği bir yerleşim yeridir. Havası bakımında da yaşlıları rahatsız etmeyen Fethiye, sakin bir konaklama için tercih edilebilecek bir tatil bölgesidir.

Konaklamak için Villa Tatilini Deneyin

Yaş ilerledikçe otel gürültüsü ve hareketliliği tatilden zevk almamanın en önemli nedenidir. Ayrıca sürekli kalabalık olması, ortak alanların her daim temizlenmesini engellediği için oteller, hijyenik bir yer de sayılmaz. Bu nedenle, yaşın verdiği vücut yorgunluğu ve ilerleyen yaşlarda bağışıklık sisteminin düşmesi, otelleri yaşlılar için güvenli bir konaklama seçeneği olmaktan çıkarmaktadır.

Ev konforunda, sadece size ait koca bir villa, temizliği siz gelmeden önce yapılmış ve dilerseniz temizlik malzemelerinin de bulunduğu konaklama seçeneği yaşlılar için otelden daha avantajlıdır. Temizlenmiş ve sadece villaya ait havuzun bulunduğu seçenekler ile merdiven çıkmak istemeyenlere özel tek katlı evler de bulunmaktadır.

Yaşlıların rahat etmesi ama en önemlisi de sağlıklı bir tatil geçirmesi için evinikirala.com size yol gösterecektir. Dilediğiniz eve ait tüm detayların bulunduğu evinikirala.com, sizlerin iyi bir tatil geçirmesi için gereken her şeye sahiptir.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış