Evini Kirala
Hayalinizdeki Tatili Birlikte Planlayalım
28.02.2021
Haylinizdeki Tatili Birlikte Planlayalım - Evinikirala

Denizin mavisini, doğanın yeşilini, sınırsız eğlenceyi ve sonunda fiziksel, ruhsal olarak yenilenmeyi vaat eden tatil her insanın arzusu değil midir? Güneşi hissettiğimiz sıcak havalar da içinizden "şimdi tatilde olmak vardı" diye geçirmeyeniniz yoktur. Ufak da olsa bir kaçamak yaparak hayatın temposundan uzaklaşıp, yoğun iş hayatının vermiş olduğu yorgunluğu atmak bedeninize çok iyi gelecek.

Tatil Planlarken Neleri Dikkate Almalıyız

Tüm yıl beklenilen ve hayalini kurduğunuz tatilin kapıya dayanmasının heyecanı ile bazen sadece tatili yaşama isteğiyle diğer beklentilerimizi göz ardı edebiliyoruz. Size tavsiyemiz rahat ve sorunsuz seyahat etmek, fazlasıyla eğlenip, verimli bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız  hayallerinize göre detaylandırılmış bir tatil planını önceden yapmalısınız. Öncelikle kesinleşmiş bir tarih, hazırlıklara başlamak için ilk adım olmalı. Bu tarih sadece sizi değil tatilin size sunacaklarını da etkileyebilir. Doğru ve verimli tatilin diğer adımı ise gidilecek yerde karar kılmaktır. Eğlencenin göbeğinde olmak istiyorsanız popüler yerleri, kültürel anlamda gelişmek ve keşifler yapmak istiyorsanız tarihi yerler barındıran şehirleri, sessiz sakin aileniz, eşiniz, misafirleriniz ya da kendi başınıza bir tatil deneyimlemek ise hayaliniz;  doğa ile iç içe, denize yakın ve size özel ayrılmış yerler tercihiniz olabilir. Tatil rotanızı belirlerken konaklayabileceğiniz yerlere göz atalım.

Hayalinizdeki Tatili Akdeniz'de Planlayalım

Kalabalıktan uzak şirin kasabaları bulunan, konumu nedeniyle dünyaca ünlü antik kentlerin dokusuna sahip, muhteşem koylara ve kumsallara ev sahipliği yapan Akdeniz tam bir tatil cenneti. Çok sayıda yapabileceğiniz  aktivite ve çevresinde gezile bilinecek birçok yer barındırıyor. Tatilden beklentiniz keşifler yapmak ise Akdeniz'in göz alıcı manzarasına sahip, mimari yapısının büyüsüne kapılacağınız, keşfedilecek güzelliklerine karşı koyamayacağınız Kalkan sizin için ideal yerlerden. Türkiye'nin en şirin sahil kasabası olan bu yerde Xanthos Nehrinde kano yaptıktan sonra  Xanthos Antik Kenti ile kültürel açıdan besleneceğiniz geziler yapabilirsiniz. Kalkan'a yakın diğer cennet köşeleri olarak adlandırabileceğimiz Üzümlü ve İslamlar köyleri size doğanın yeşilliği ile sakinliği, denizi ile huzuru sunmakta. Antalya'nın en güzel tatil bölgesi olan Kaş tatilden beklentilerinizi karşılayabilecek en güzel yerlerden. Kral mezarları ile tarihi kalıntılara, sualtı derinliklerinin emsalsiz güzelliğiniz sizlere sunuyor.

Torosların eteğinde denize yakın bir ova da tatil yapmayı hayal ettiniz mi? Sarıbelen tam da bu konumda bulunan gezgin ve maceracıların çokça tercih ettiği köy tatiliniz için güzel bir rota olabilir.Son zamanlar da pandemi nedeniyle daha da fazla yaygınlaşan tatil anlayışı villa kiralama, gönül rahatlığıyla tatil yapmak isteyenlerin tercihi olmakta. Akdeniz'in köyleri, yamaçları, şirin kasabalarında kendinizi izole edebildiğiniz sakin ve size özel muhafazakar villalarda dinlenmek size çok iyi gelecektir. Denize yakın villa tercihleriniz de tatilinizi belli kalıplara koymadan, hayallerinize  göre şekillendirebilirsiniz. Özel anlarınızı tarihi geçmişi olan, doğası ve eşsiz manzaralara sahip tatil beldelerinde bulunan  balayı villalarında geçirerek unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Bütçenize uygun, avantajlı ve kaliteli bir tatil herkesin hakkı. Ekonomik villa seçenekleri size bu tatili sunuyoruz.  Hayalinizdeki tatili evinikirala.com'daki  villalarla gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış